Nya äventyr på horisonten

Nya äventyr på horisonten

Ja det är dags efter så många år är det dags, grönt kort shock tanten ska tävla jösses hur ska detta gå. Mycket ska fixas innan som intyg om min dysleksi & dyskalkeli som myndighet slarvat bort självklart.new_rantingVisst är det väl typiskt va, men får se vad dom säger i dag håll tummarna !!

I morgon kommer boken som ska tittas på inför provet ojoj det är lite nervöst & spännade faktikst en dröm sen tidig ålder men som så mycket satte stopp för & min fina goa vän Ellie skaka liv i igen & planen är satt OS 2024 new_impress det ni det är dags att plocka upp sig från golvet & ge allt för det finns bara tre sätt i livet el hur ?!

Give Up

Give In

Or Give it your ALL

Vi kör på det sista flexx

Benta Boy då ja han har det underbart i paradiset minnnnst sagt, han mår som en riktigt kunglighet med kompisar & fria vidder att leka på & det märks på hans sätt att varahan är en helt annan individ & spännande att leka med för en helt annan häst har kommit fram långt inom honom en balanserad, nyfiken & framförallt påhittig liten individ som ska lekas fram mer det är såååå härligt att se glädjen i hans ögon 1bounce
Ni ska få se lite bilder på buskillen som öppnar boxdörrar, v’lter ut vatten hinkar för att få bära dom & pillar med allt 30_hypocrite ….

Må nu riktigt gott alla trots väder det finns så mycket annat som värmer eller hur så ses vi i morgon igen. Då kommer det något som jag vill dela med er lemurien_012
Frieser kramar på er från
Mig & Bentley
papillon_13-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: