I dag

I dag

Så kommer det att skramlar det dags för övningsboken att komma till grönt kort thumbup1 lite scaery men attan detta ska gå, Dags för benta & visa vad an går för också. Är en del intyg som måste komma vilket jag är rädd att dom inte gör pga myndigheter th_waiting men fightas i många år med dom så bara ta tjuren vid hornen !

Vad är era erfarenheter kring tävlande i olika former ?

Funderar mycket kring våren & hur det kommer gå. Men det är spännande det är det verkligen herre jisses inte trodde jag dvs tanten vid 40 år skulle ta tag i detta  med tävlande shock  kanske kan skaka om lite i tävlings världem för att hästar ska få det bättre med bättre fårhållanden  hmmm det ska jag nog göra hehe here comes Blondie – hes black & we are back new_impress dags för benta att få lite muskler så han orkar bära den hoppande köttbullen till matte !

Tills i morgon go vänner – Keep it natural
Frieser kramar till alla som vill ha
Anna & Bentley
papillon_13-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: