Nu så …

Nu så …

Oj i dag vart det sent inlägg men vart mycket på G med inspektion av lägenhet efter mögel men i morrn blir det benta ör hela slanten & pussa frieser mule & njuta i stallet, lite läketid !!! Mycket tankar som snurrar & många pinnar i luften som jag hoppas ska landa rätt.

Men en liten update ang grönt kort :
Nu så är boken att hämta i morgon nu är jag taggad inför grön kort & kommer rapportera om det & hur det går upp som ner gång tummen20upp med bilder & video så hoppas ni hänger på.

& Black Friday är i morgon också det är mycket nu el vad säger ni  & funderar om man ska våga titta på lite nytt new_impress frågan är vart det ska få plats så får dregla på håll hihi. Funderar ang ev att börja Vlogga lite träningspass också  hmmm kanske kan bli bra el vad säger ni ?

Ska flörta med med videograf Ellie om hon kan hjälpa Benta & mig new_happy Ni hänger väl med på instagram & FB? där hamnar lite filmer också & vår hemsida som görs en updtae på i skrivande stund som snart kommer upp…. ja många pinnar i luften dom ska bara hamna rätt nu

Frieser kram till er så syns vi i morgon
papillon_13-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: