Boken är här

Boken är här

Jösses nu hat boken kommit & det händer verkligen, drömmen är här woww det känns overkligt…
Så många år av kämpande & nu är det inom räckhåll så jag kan ta på det tackvare min fina vän Elouise som är en urkraft av av hjärta & själ & har henne att tacka för så mycket det är svårt att veta hur man ger tbx till en så fin människa som själv har det tufft. Tack Ellie för att du är den du är 1kiss

I går så var det mys med benta & vi hade hemmagjord photoshoot i sommarhagen som är enorm & som tagen ur sagan om ringen eller game of thrones th_loveshowerdet är helt fantastikst men benta var av annan åsikt som tyckte polarna skulle va med, hmmm dags & träna på att vara i från dom tror jag lilla benta new_no

En spännande vecka väntar & nervös minst sagt men ni ska få följa med varje steg jag tar…. glöm aldrig även om drömmar känns långt bort men fina vänner med hjärta & egen kämparglöd ge aldrig upp !!!

Stor frieser kram till er alla, lämnar er med lite bilder som togs & som alltid går det att se fler på instagram & Twitter
papillon_13-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: