Födelsedag 

Födelsedag 

Då var man ett år äldre igen men vette katten om så mycket klokare i är vart det nog bara äldre & slitnare??

Provar att blogga med mobilen och hoppas det går

Knaglar med läsningen av boken som kommit & provat självtester man kan göra på nätet inför grönt kort & jäsiken det är inte lätt alltså känns som mycket man måste komma i håg & det är inte det lättaste när smärtan i kroppen tar en del av minnet hmmm men det måste gå detta!!!

Funderat mycket över hur lite tävlingar det eg finns för funktionshindrade ryttare i olika klasser & pay & ride kan jag tänka inte är något i? Det finns nog många av oss som skulle önska men att det är för krångligt och svårt för oss & det måste gå att göra lättare det är verkligen något jag ska ta till mig & försöka ändra på. Även med funktionshinder dolda som synliga kanske man åtminstone vill prova att tävla utan massa krångel det står ju i att det ska vara roligt på svenska ridsportförbundets hemsida men jag undrar jag ?ska suga på den karamellen och även att det ska vara lättare att ha roligt med sin och med hästar med dom som har funktionshinder att uppleva friheten värmen o den ovillkorliga kärleken!! Varför måste samhället krångla till det ?

Många tankar finns då jag dyker in i detta igen som jag trodde jag var tvungen att ge upp just pga att det var för krångligt?

Frieser kramar till er alla därute

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: