Stress

Stress

minst sagt stress då jag försökt varje dag att diskutera försäkringskassan ang intyg om min dysleksi & dyskalkeli men enligt dom har dom arkiverat detta & enligt deras arkivlag så kan dom då inte utfärda ett nytt intyg & har ingen skyldighet att göra det utan jag får vända mig till vårdgivaren men då dom var vårdgivaren som gjorde dessa tester så vete katten hur dom tänker new_ranting så bara köra endå i helgen för attan att ge upplemurien_014nervös är bara förnamnet med föruttsättningarna som blivit.

Men vänner som Marie & Ellie jag kan inte tacka er nog love11 Tack för att ni finns & ställer upp som ni göra. Vänner är så viktigt som finns & som när det är tufft visar dom finns trots avstånd!!!

Min vän ellie som följer med som assistent i helgen, är verkligen en stöttande ängel th_rosekissvad skulle jag göra utan dig Ellie ?!? Helgens överraskningar kommer verkligen bli intressanta & så får vi se om jag klarar slutprovet med mer hinder i vägen ….vad tror ni ? lemurien_b030

Jag ska fota under helgen tänkte jag så ni kan hänga med på vad som händer all_right

Stor frieser & fredagskram på er därute
papillon_13-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: