Vilken vecka …

Vilken vecka …

Ojojoj vilken helg det blev och sen vecka?vart så slut och mestadels sängliggande efter grönt kort kursen och sen påbörjat rotfyllning av en tand, det har verkligen vart en höjdare kombo?Helgen hade jag inte klarat utan Ellie som ställde upp till 210% och mer som hjälpte stötta peppa sprang och fanns med sin lilla kumpan Rex som var med. En ur mysig collie kille som hängde med som den självklaraste sak i världen ❤️
Kursen i sig var stundvis faktikst tuff då mycket är en tolkningsfråga och en reglemente att läsa (tufft för dyslektiker vill jag lova *puh*) som ständigt förändras och doping bla så det var trickit faktikst ibland & delproven var inte att leka med att förstå just pga det. 
Men oerhört mycket av det gav intressanta diskussioner och how knew att kaffe om en häst sippar i sig det är doping ?
Så kolla ordentligt doping regler för allt ni ger er häst och vad som finns runtomkring den för tom massage & akupunktur klassas som doping om du ska tävla. 

Lilla B har fått mysa med polarna fått nya skor av vår fina hovis Kattis och har lite bromans just nu med Elvis the bulldozer ?dom är SÅ söta ihop meeennnn borde jag vara orolig grabben blivit gay ??skämt o sido Bentley mår som en kung och det märks på honom han är en helt annan individ nu (flockbuden som attan men det kan vi jobba på) och han har sakta men säkert byggt muskler då dom har så stort att röra sig på & får stimulans med att ha flockliv och det är mer än jag någonsin kan önskat att kunnat ge honom. 
Sen att han utvecklat sin Emil i Lönneberga sida minst sagt genom att öppna dörrar för sig själv & sin polare, snor hinkar & annat hmm ja det var väl mindre spännande kanske. Bara han inte lär sig att öppna hagen så ??det hade vart snyggt rymma med polarna och tuppen Big Bingo med hans Crew vilken synd det skulle va och möta på vägen va ??
Nu så då kroppen fått vila och jag faktiskt sovit ibland i veckan upp till 12-15 timmar pga att kroppen orkar inte hålla igång efter såna små events så ska vi i veckan hoppas på bra väder & träna lite lite & jobba med ”lilla Emils huvud” så han hittar på mindre hyss & hålla tummarna för provresultaten som ska komma efter kursen… lite läbbigt är det tänk om det gick åt fanders ?
Ska även jobba på att få träffa läkare då jag varit i kontakt med ridsportsförbundet för klassificering ochså för medecinskt kort vilket dom tror mycket väl att jag kan hamna under men för det krävs läkarundersökningar flera stycken & jag har väntat på att få läkartid i över ett år pga att sjukvården slarvar och inte kan hålla vårdgarantin. 

Men som det ser ut nu så klassificering om jag kan få ihop pengarna blir i februari el april jösses hörni tänk drömmen efter är av slit kanske snart är här ☺️??vad häftigt!!! 
Men vilken väg det vart & fortfarande är kvar!!

Man ska aldrig ge upp och man ska krama om dom som finns & kämpar vid sin sida och ställer upp MER än dom någonsin behöver … stor bamse kramis och tack Ellie ????? och till Marie ???även Ronny ?

Nu har jag babblat nog för i dag tror jag ?så blir mer babbel i morrn om klassificering & kolla närmare på det men för nu 
Stora varma frieser kramisar på er allihopa ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: