Börja om

Börja om

Ja det blir att börja om lite & lägga upp Benta killens träning då vi haft ett år som vart upp & ner men kommer mer & mer till ro framförallt Bentley med sina kompisar & kunna gå i flock på flera flera hektar levar han verkligen i en saga nu.

Men även i sagor behöver vi träna för nya äventyr smile även om Benta inte tycker det & anser att han har alllttt man någonsin kan tänkas behöva så ska vi börja röra på oss så smått, dels med kroppskontroll, öva upp mer lyhördhet & säkerhet på alla sätt & självklart lekar som han älskar annars stänger han av & tycker allt är skit tråkigt new_closedeyes

Så vad kan vi hitta på för träning då jo  jag får sätta mig & klura på bra lösningar & jag tänkte faktikst på sånna övningar så han får använda huvudet & klura lite med tanke på att min lilla kille kan öppna dörrar så blir det att hitta på avancerade grejer new_lol Sen tar vi lite kontroll vart vi sätter fossingarna med bommar & gå bland stenar i terrängen så smånignom för enom det så kommer ju även resten av kroppen att aktiveras 1smile10 Jag vågar nog säga att jag & benta har hamnat rätt i livet & kan få ro att vara vi nu eller vad tror ni 1bounce

Om ni hänger på så kommer vi att visa våra övningar & vi funderar på att börja Videologga lemurien_012får se bara om jag hittar någon som kan filma hihi

Ta hand om er denna måndag

Frieser kramar från mig & benta
papillon_13-08
img_8936 img_8946 1601144 1601148 16011416

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: