Jobba med Mr B som saknar kompisarna

Jobba med Mr B som saknar kompisarna

Halloj

Visst saknar man polarna som häst också & kan ha svårt med separastionsångest, det kan Mr B också få då han tycker så mycket om sina kompisar. Det man kan göra då är lite olika övningar som får hästen att tänka & använd både hjärnhalvorna istället för bara den som säger tack & hej nu drar jag så ligger man som en vante efter dom 

Att dom blir så ängsliga är ju pga att dom är flockdjur så det ligger i varje häst mer eller mindre ska tilläggas som det gör även med människor. Jag kommer att spela in lite filmer förhoppningsvis som visar detta lite bättre framöver, vad tror ni om det ? 

Hoppas ni gillar filmerna

Stav Savvy
Anna & Mr B

Här kan ni se ovan att Mr B blivit upprörd av att bli ensam utan sina kompisar & då får man jobba på det på olika sätt med bla olika hinder som en sandhög, koner mm att göra uppgifter med för att man ska ge dom en uppgift att börja tänka på så man får med sig hästen inte bara fysikst utan mentalt & känslomässigt också 

Att vända så här kan vara bra för att dom ska börja använda & växla hur dom tänker mellan höger & vänster hjärnhalva & få focus vad som ska göra & sätta fötterna & inte ta fosingarna & springa i väg med dom med oss bakom 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: