Vilken dag

Vilken dag

Hej alla goa,

Vilken dag jag haft, först besök på huvudbutiken & kontoret på HÖÖKS hästsport & träffa finaste Emma som hjälpte mig välja ut jättefina saker som jag ska få använda, det känns helt otroligt.

Titta får ni se vem skulle inte vilja bara kunna gå in & välja vad man vill i denna butiken el vad säger ni?

Och sen till fantastiska Specsavers & ägarna Sammi & Robert som sponsrar mig med 2 par nya glasögon, jag är bortom tacksamhet för deras genorositet, vänlighet & förståelse. Dom tar sig verkligen tid med dig som kund, lyssnar & visar en oerhörd omtanke !!! Tack snälla ni jag ser så fram emot detta samarbetet!!!

 

Vad säger ni va vilken dag den känns som en dröm verkligen !!

I morgon får ni se de fina glasögonen & alla gobitar från HÖÖKS.

Keep it Savvy

Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: