Fullt ös

Fullt ös

Det kan man lugnt säga hörni, kroppen måste verkligen vila för mig i mellanåt då den tar slut. Men den energi Mr B ger & läkekraft är otrolig & alla ni som hejar på oss & vill veta mer ni är underbara är så glad att trots dom dolda hinder jag har kan hjälpa er därute!!

Jag & B har gjort några videos & fler är på G även filming i morgon med Elfstrands då vi påbörjar vår serie ihop, det ska bli så buskul men får tas i takt med min kropps ork men det ska bli kul att få hjälpa så många av er därute !!

Här har ni Mr B’s och mina nya videos både på svenska & engelska, tycker ni det var bra att dom är det?

B ville mest pausa el äta upp utr han hihi

Håll ögonen öppna på vår nya Youtube kanal för mer videos är på G

Har även varit hos underbara Specsavers i Borås hos Robert & Sammi dessa underbara männsikor som jag inte finner ord som sponsrar med glasögon glasögon & bor på västkusten så beger er till dom ni får förstklassig hjälp verkligen ( & jag har träffat många optiker sen barnsben) 

Kram på er alla & keep it Savvy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: